E-bike private leasen voor woon-werkverkeer?

Ongeveer 40% van het dagelijkse woon-werkverkeer in Nederland is minder dan 15 kilometer. Steeds meer mensen, jong en oud, gaan daarom niet langer met de auto naar hun werk, maar kiezen voor een e-bike die ze - op kosten van de zaak - private leasen. Dat is in de meeste gevallen gunstig voor zowel de werknemer als de werkgever. De werknemer blijft dagelijks in beweging en rijdt zonder zorgen over onderhoudskosten naar het werk en weer terug naar huis. Voor de werkgever is het private leasen van een e-bike ten behoeve van zijn werknemer prijstechnisch gezien interessant. Bijkomend voordeel is dat de werknemer ook nog eens vitaler is op het werk omdat hij of zij dagelijks een gezonde portie beweging krijgt tijdens de ritten op de e-bike.

E-bike ideaal voor woon-werkverkeer

Uit recentelijk onderzoek onder automobilisten kwam naar voren dat ruim 70% van de ondervraagden een e-bike een uitstekend vervoermiddel vindt voor het dagelijkse woon-werkverkeer. Hun belangrijkste argumenten om voor woon-werkverkeer een e-bike te gebruiken zijn het feit dat je met een e-bike gemakkelijk langere afstanden kunt afleggen dan met een gewone fiets, dat je niet hoeft te tanken, dat een e-bike goed is voor je conditie en dat je met een e-bike bijdraagt aan het verminderen van het fileprobleem en aan een schoner milieu.

Gunstig weerklimaat

Een argument dat een aantal mensen ervan zou weerhouden om per e-bike naar hun werk te gaan
is het idee dat we in Nederland een heel nat klimaat hebben. Uit cijfers blijkt echter het tegendeel:
in Nederland valt er gemiddeld gedurende slechts 7% van de tijd neerslag in de vorm van regen, sneeuw of hagel. Dat is omgerekend slechts 15 van het totale aantal werkdagen per werknemer.

All-in private lease e-bike

Overweegt u om een e-bike te private leasen voor uw woon-werkverkeer? Laat u dan uitvoerig informeren door een fietsspecialist. Deze kan de verschillende mogelijkheden op het gebied van private lease op een rijtje zetten en u bijvoorbeeld alles vertellen over all-in private lease waarbij alle kosten inbegrepen zijn en er een vast maandtarief geldt. Vervolgens kunt u, in overleg met uw werkgever, een goede keuze maken.

Hartvoorfietsen.nl: 1.200 actie-aanbiedingen

Een e-bike is een prima vervoersmiddel voor uw woon-werkverkeer. In de winkel van de
e-bike specialist van Midden-Nederland, fietsdiscounter Hartvoorfietsen.nl in Soest (direct naast Auto Smeeing Soest), heeft u een bijzonder uitgebreide keuze en kunt u een all-in private lease overeenkomst afsluiten. Ook in de webshop Hartvoorfietsen.nl heeft u een enorme keuze: meer dan 1.200 superscherp geprijsde damesfietsen en herenfietsen. Hartvoorfietsen.nl levert elke fiets volledig afgemonteerd af. Een online bestelde e-bike kunt u afhalen in de winkel en voor slechts € 26,95 wordt de afgemonteerde e-bike, volgens afspraak, afgeleverd in heel Nederland. Service en onderhoud wordt uitgevoerd door de landelijke FietsNed-organisatie.

Koningsweg 16, Soest, T 035 - 603 99 90, www.hartvoorfietsen.nl
Winkel open: dinsdag t/m vrijdag 9.00 - 18.00 uur, zaterdag 9.00 - 17.00 uur, zondag 11.00 – 17.00 uur