Veilig bestellen & betalen

Bestellen bij Hartvoorfietsen.nl, onderdeel van Profile Smeeing, 'de Fietsspecialist'
Wilt u bestellen in de webshop van Hartvoorfietsen.nl? Klik dan op het icoon van de winkelwagen op de homepage of op de productpagina van de webshop.
U komt dan in de bestelmodule met een overzicht van de producten die u op dat moment wilt aanschaffen. Klik op 'afrekenen' om uw bestelling verder in gang te zetten. Heeft u al een account bij Hartvoorfietsen.nl, dan kunt u nu inloggen. U kunt ook eenmalig, zonder u te registreren, een aankoop doen.

Heeft u al een account bij Hartvoorfietsen.nl?
Als u al een account bij ons heeft, staan alle gegevens er al in en kunt u direct doorgaan met betalen. Kies de gewenste betaalmethode en volg de aanwijzingen op het scherm om de betaling succesvol af te ronden. Voor u de order plaatst op onze webshop raden wij u aan nog even goed te controleren of alles correct is.

Geen account? Geen probleem!
Heeft u nog geen account bij Hartvoorfietsen.nl, dan moet u de gegevens nog even invullen. Tijdens het invullen kunt u aangeven of u een account wilt aanmaken. Daarvoor dient u alleen nog een wachtwoord te kiezen. Daarna kunt u direct doorgaan met betalen. Kies de door u gewenste betaalmethode en volg de aanwijzingen op het scherm om de betaling succesvol af te ronden. Voor u de order plaatst op de webshop raden wij u aan nog even goed te kijken of alle informatie juist is.

Betaaltermijn
Alle bestellingen in de webshop van Hartvoorfietsen.nl dient u vooraf te betalen. Dit geldt bij thuisbezorgen en bij het vanaf ons magazijn afhalen van een online bestelling. De betaling van de bestelling geef je aan het einde van het bestelproces door.

Uit welke betaalmethoden kan ik kiezen?
U kunt bij ons - uitsluitend voorafgaand aan levering - betalen via iDeal, pin of bankoverschrijving.

iDeal
Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDeal wilt betalen. Nadat u de bank heeft geselecteerd, word u doorgeleid naar de website van uw  eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door de bank gevraagd om een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren.
Het bedrag wordt direct van de betaalrekening van uw bank overgeschreven en Hartvoorfietsen.nl krijgt een melding dat uw bestelling is betaald. Wanneer de betaling door ons is geaccordeerd is uw bestelling afgerond, wordt de order verwerkt en ontvangt u per e-mail een bevestiging.

Veilig betalen
De transacties in de webshop van Hartvoorfietsen.nl worden verzorgd door de betaaldienstenleverancier Sisow (www.sisow.nl). Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt volledig veilig gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.

Kosteloze betaalmethode
Het maakt niet uit welke betaalmethode u kiest, elke betaalmethode in de webshop van Hartvoorfietsen.nl is volledig kosteloos.

Bedenktijd

U heeft 14 werkdagen na de aankoopdatum de mogelijkheid om het gekochte product terug te sturen of af te komen geven in onze winkel aan de Koningsweg 16 in Soest. Zorg er wel voor dat het product compleet is, geen beschadigingen heeft en indien mogelijk in de oorspronkelijke verpakking zit. Beschadigde producten of producten met gebruikssporen komen niet voor ruil of restitutie in aanmerking. Na de vermelde periode van 14 werkdagen kunnen bestellingen niet meer geannuleerd worden.

> U kunt hier het retourformulier downloaden

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.