Bezorgen en retourneren (herroepingsrecht)

HartvoorFietsen.nl, onderdeel van Profile Soest B.V., bezorgt - met een eigen bezorgdienst - fietsen in heel Nederland (m.u.v. de waddeneilanden - bel voor informatie) voor slechts € 26,95 per fiets. Op afspraak kunt u een bestelde fiets tijdens openingstijden gratis afhalen bij ons webshopmagazijn aan de Koningsweg 16 in Soest.

Bezorging

Bezorging van voorraadproducten hebben een maximale levertijd van 1 werkweek.

Bedenktijd

U heeft 14 werkdagen na ontvangst van het gekochte product de mogelijkheid om het gekochte product terug te sturen of af te komen geven in onze winkel aan de Koningsweg 16 in Soest. Zorg er wel voor dat het product compleet is, geen beschadigingen heeft en indien mogelijk in de oorspronkelijke verpakking zit. Beschadigde producten of producten met gebruikssporen komen niet voor ruil of restitutie in aanmerking. Na het melden van het beroep op het herroepingsrecht heeft u als consument nogmaals 14 dagen om het product te retourneren.Na deze vermelde periode kunnen bestellingen niet meer geannuleerd worden.

> U kunt hier het retourformulier downloaden

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.